ForumDiyari - Genel Forum Sitesi - Eğlence Forumu Sohbet


Geri git   ForumDiyari - Genel Forum Sitesi - Eğlence Forumu > Üyelere Özel > Hayat ve Eğlence > Asparagas Haberler
 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Ocak 2023, 13:01   #1

HedeFinde VarSa KaLite ELbet Bir Gün KarşıLaşırıZ..
 
eLsaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 22 Ekim 2022
Üye No: 57
Şehir: Sivas [ 58 ]
Cinsiyet: Bayan
WebSite: Www.ForumDiyari.Net
IRC:
İlgi Alanım: IRCHelp
Mesaj Sayısı: 1.435
Aldığı Beğeni: 260
Beğendikleri: 513
@eLsaa
Standart Bizi Yalana Zorladılar

Dağılan Mp3 Grubu Üyesi Yıldız Asyalı'dan Şok İtiraf.

DAĞILAN MP3 GRUBU ÜYESİ YILDIZ ASYALI'DAN ŞOK İTİRAF.

"Prodüktörümüz bizi yalana zorladı. Kate Moss'un üyemiz Burcu'yu taciz ettiği iddiası doğru değildi. İstemediğimiz halde zorla 'Nilüfer-Kayahan barışsın' tişörtleri giydik."

Hepsi grubuna rakip olarak çıkartılan MP3'ün daha yolun başındayken dağılması merak konusu olmuştu. 3 genç ve güzel kızdan oluşan gruptan ilk olarak Seda Telciler ayrılmıştı. İkinci kopuş ise aynı zamanda oyunculuk da yapan Yıldız Asyalı'dan gelmişti. Grubun kurucusu olan yapımcı şirket, Seda Telciler'in ayrılma nedeni olarak Fransa'ya okumaya gitmesini gösterdi. Yıldız Asyalı'nın ise konserlere katılmadığı ve bu disiplinsiz davranışları yüzünden gruptan kovulduğunu açıkladı.

Bunun üzerine gözler grup üyelerine çevrildi. Grubun solisti Yıldız Asyalı, bu iddialara cevabını avukatı Aydın Kurban aracılığıyla prodüktörüne gönderdiği ihtarname ile verdi. Asyalı, şov dünyasını karıştıracak iddialarda bulundu:

Prodüktörümüz MP3 ile ilgili sürekli olarak basında asparagas haberler yayınlatmaktaydı. Sırf basına malzeme olmamız için grup üyelerinden Burcu Canbaş'ın Türkiye'ye gelen Kate Moss tarafından taciz edildiğini söyledi. Halbuki bu asparagas bir haberdi.

"Kalitemiz düştü"

Evimde grip olmuş yatıyordum. Prodüktörümüz bunu bile haber malzemesi olarak kullandı. "Yıldız Asyalı Hepsi grubu yüzünden paranoyak oldu" şeklinde haber çıkarttı. Kayahan ve Nilüfer'in kavgalı olmasını bile değerlendirdi. Üzerimize "Kayahan-Nilüfer Barışsın" baskılı tişörtler giydirip, istemediğimiz halde, zorla bizi televizyon kanallarına çıkarttı. Halbuki koskoca Kayahan ve Nilüfer'i barıştırmak bize mi kalmıştı. Bu polemik amaçlı gayri ciddi reklam ve tanıtım tarzı yaptırdığı haberler yüzünden grup ve ben zarar gördük. Çünkü bizler konservatuvar mezunu müzisyenlerdik. Kalitemizi düşüren işlere zorlandık.

MP3'den ilk olarak grup üyesi Seda Telciler ayrıldı. Bu durumda projenin grup özelliği ortadan kalktı. Halbuki prodüktörümüz Seda Telciler'i grupta tutmalıydı.

14 konser ücreti, MP ayakkabıları reklam filmi ücreti olmak üzere 75 bin YTL'yi prodüktörümüz bana ödememiştir. Sözlemeye aykırı hareket ettiği gibi benimle ilgili bir de haksız şekilde suçlamalarda bulunmuştur.

__________________
 

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şarkılar Bizi Söyler konukları belli oldu! 28 Ocak Şarkılar Bizi Söyler konukları kim ForumDiyarı Magazin Haberleri 0 27 Ocak 2023 15:40
oğuzhan koç -Kimseler Bulamaz Bizi RuzqaR4 FD-Youtube 0 19 Aralık 2022 17:57
Şarkılar Bizi Söyler konukları arasında kimler var? İşte 19 Kasım Şarkılar Bizi Söyle Rom Magazin Haberleri 0 19 Kasım 2022 06:32
Şarkılar Bizi Söyler konukları arasında kimler var? 29 Ekim Şarkılar Bizi Söyler konu Rom Magazin Haberleri 0 29 Ekim 2022 17:20
Bizi doyurup içiren Latte Dualar 0 19 Temmuz 2022 10:25

Şu Anki Saat: 23:26

Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.

ForumDiyari.Net Tüm Hakları Saklıdır

Sohbet Bizimmekan Soyle Sohbet Manisa Sohbet

Sitemiz bir " paylaşım " sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabilmektedir. Bu sebepten ötürü, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. Forumdiyari.Net hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. İllegal herhangi bir faaliyet gösterilmesi durumunda iletişim sayfası üzerinden ulaşıldığı taktirde mesaj, konu ya da resim en fazla 24 saat içerisinde silinecektir.

5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır.
Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi yada kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir