ForumDiyari - Genel Forum Sitesi - Eğlence Forumu Sohbet


Geri git   ForumDiyari - Genel Forum Sitesi - Eğlence Forumu > Haber Dünyası > Spor Haberleri > Beşiktaş
 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Ocak 2023, 07:27   #1
K.ATATÜRK
 
AsLaNbEy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 07 Temmuz 2022
Üye No: 1
Şehir: Mersin [ 33 ]
Cinsiyet: Bay
WebSite: www.forumdiyari.net
IRC: irc.forumdiyari.net
İlgi Alanım: vBulletin
Mesaj Sayısı: 6.347
Aldığı Beğeni: 230
Beğendikleri: 160
@AsLaNbEy
Standart Beşiktaş, Vincent Aboubakar'a kavuştu! İmza için İstanbul'da...

Wout Weghorst'un aniden Manchester United'a gitmesi sonrasında golcü konusunda çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş Yönetimi, teknik heyetin isteği sonrasında eski yıldızı Vincent Aboubakar'ı gözüne kestirmişti. Al Nassr'la sözleşmesini feshetmesi ve Beşiktaş'la her konuda anlaşma sağlaması sonrası özel uçakla İstanbul'a gelen 30 yaşındaki Kamerunlu forvet, sağlık kontrolü sonrası resmi imzayı atacak.
Wout Weghorst’un İngiliz ekibi Manchester United’a transfer olmasının ardından hücum hattına takviye için arayışlara giren Beşiktaş , çareyi eski golcüsü Vincent Aboubakar’da bulmuştu. Arabistan kulübü Al Nassr’la sözleşmesini feshetmesi sonrasında Beşiktaş’la anlaşma sağlayan Aboubakar, Kara Kartal’a 1 yılı opsiyonlu 3,5 senelik imza atmak için sabaha karşı İstanbul'a geldi.

GECİKMELİ OLARAK ÇIKIŞ YAPTI

Vincent Aboubakar'ın uçağı havaalanına indikten sonra Kamerunlu yıldız, uzunca bir süre vize işlemlerinden kaynaklı beklemek durumunda kaldı. Saat 05:30'da havaalanından çıkan Vincent Aboubakar, kendisini bekleyen Beşiktaşlı taraftarları selamladı. Taraftarlara imza dağıtan golcü oyuncu, daha sonra araçla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nden ayrıldı.

KAYSERİSPOR MAÇINDA KADRODA OLABİLİR

Siyah-Beyazlılar, Al Nassr ile sözleşmesini fesheden 30 yaşındaki futbolcuyu yarın Kayserispor’la oynanacak karşılaşmanın kadrosuna dahil etmeye çalışacak. Yıldız forvetin Beşiktaş’ın Kayseri deplasmanı kafilesinde yer alması ve mücadelede görev yapması bekleniyor. Daha önce iki kez Beşiktaş formasını terleten Aboubakar, ortaya koyduğu performansla taraftarların da sevgisini kazanmıştı.

3. KEZ BEŞİKTAŞ'TA!

Başarılı santrfor, Kara Kartal ile ilk dönemini 2016-2017 sezonunda yaşadı. Porto’dan kiralanan Vincent Aboubakar, sezon boyunca Süper Lig’de 27, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 6, UEFA Avrupa Ligi’nde 3 ve Türkiye Kupası’nda da 2 olmak üzere toplam 38 müsabakada 19 gol, 4 asiste imza attı. Aboubakar, bu performansıyla söz konusu dönemde ligin bitimine 1 hafta kala Beşiktaş’ın kazandığı 15. şampiyonlukta da büyük pay sahibiydi. Aboubakar ile Beşiktaş’ın ikinci buluşması ise 2020-2021 sezonundaydı. 30 yaşındaki golcü, ligde çıktığı 26 karşılaşmada 15 gol, 5 asistle yine takımının en önemli oyuncusu olmayı başardı.
15 YIL SONRA ZAFERİ GETİRDİ

Yıldız futbolcu, Türkiye Kupası’nda 3 müsabakada 1 kez rakip fileleri sarstı. Hem lig hem de Türkiye Kupası’nda şampiyonluk yaşayan kadroda yer alan Aboubakar, bu şekilde adını Siyah-Beyazlı kulübün tarihine yazdırmayı başarmıştı. Aboubakar, 2020-2021 sezonunun ilk yarısında Beşiktaş'ın Kadıköy’de Fenerbahçe ’yi 4-3 mağlup ettiği maçta da attığı gollerle ön plana çıkmıştı. Tecrübeli futbolcu, Siyah-Beyazlılar’ın 15 yıl sonra deplasmanda Sarı-Lacivertliler’i yendiği müsabakada takımının ilk 2 golünü atmış ve tarihi zaferin mimarlarından olmuştu.

Vincent Aboubakar, Beşiktaş formasıyla toplam 67 maçta 35 gol ve 9 asistlik performans sergileyip Süper Lig’de 2 defa şampiyonluk yaşadı.

SÜRECİ CRİSTİANO RONALDO UZATTI

Siyah-Beyazlılar, süreci hızlandırmak için Aboubakar’ın Al Nassr’daki alacağının bir kısmını ödemeyi önermiş ancak oyuncudan, ‘Tüm parayı imza parası olarak verin’ teklifine olumsuz yanıt vermiş ve beklemeyi tercih etmişti. Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Vincent Aboubakar için Konyaspor karşılaşması sonrasında “Aboubakar transferi, sadece oyuncuya bağlı degil. Kulübü ile arasındaki konulara çözmeye çalışıyor. Al Nassr’da Cristiano Ronaldo’nun lisans süreci 22 Ocak’ta resmiyet kazanacağı için süreç uzadı. Her türlü temasları kurduk. Gelmesi için her şeyi yapıyoruz. Gelecek” diyerek beklentisini dile getirmişti.

Aboubakar'ın garanti ücret olarak 2.5 milyon Euro artı 500 bin Euro da performans bonusu alacağı öğrenildi. Siyah-Beyazlılar, yıldız futbolcuya 1 yılı opsiyonlu 3.5 yıllığına imza attıracak.

BEKLENEN OLDU

Teknik direktör Şenol Güneş’in bir an önce kadrosunda görmek istediği başarılı oyuncu, Al-Nassr ve Al-Hilal kadrosundan 11’er oyuncunun PSG’ye karşı oynayacağı gösteri maçının kadrosunda yer almamıştı. Bu olay, Aboubakar’ın tam da Beşiktaş’ın beklediği gibi bu hafta içerisinde Arabistan ekibi Al Nassr’la yollarını ayıracağı düşüncesini destekler nitelikte bir gelişme olmuştu.

Bu gece ise Al Nassr, Aboubakar ile yollarını ayırdığını resmen açıkladı.

__________________
 

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aboubakar Beşiktaş'a imzaya geliyor! AsLaNbEy Beşiktaş 0 19 Ocak 2023 08:03
Beşiktaş için 1903'e kadar sayalım. SosiN Forum Oyunları 12 19 Kasım 2022 18:41
Galatasaraylı futbolculardan Beşiktaş maçı için galibiyet sözü! AsLaNbEy Galatasaray 0 03 Kasım 2022 07:25
Beşiktaş'ta Serdar Saatçı için flaş iddia! Fenerbahçe ilgileniyor AsLaNbEy Beşiktaş 0 25 Ağustos 2022 07:24
Beşiktaş transfer haberi: Diallo için büyük kapışma AsLaNbEy Beşiktaş 0 19 Ağustos 2022 07:46

Şu Anki Saat: 15:41

Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.

ForumDiyari.Net Tüm Hakları Saklıdır

Sohbet Bizimmekan Soyle Sohbet Manisa Sohbet

Sitemiz bir " paylaşım " sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabilmektedir. Bu sebepten ötürü, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. Forumdiyari.Net hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. İllegal herhangi bir faaliyet gösterilmesi durumunda iletişim sayfası üzerinden ulaşıldığı taktirde mesaj, konu ya da resim en fazla 24 saat içerisinde silinecektir.

5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır.
Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi yada kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir