04 Şubat 2023, 13:34 | #1 |
Üyelik Tarihi: 22 Ekim 2022
Üye No: 57
Şehir: Sivas [ 58 ]
Cinsiyet: Bayan
WebSite: Www.ForumDiyari.Net
IRC:
İlgi Alanım: IRCHelp
Mesaj Sayısı: 1.435
Aldığı Beğeni: 260
Beğendikleri: 513
|
Deniz börülcesi mezesi
İçindekiler
1 demet deniz börülcesi 3 diş sarımsak ½ çay bardağı zeytinyağı 1 çorba kaşığı beyaz üzüm sirkesi 1 çorba kaşığı nar ekşisi 1 çay kaşığı pul biber Bir tencere kaynar suya 3 diş sarımsak ekleyin, pişmiş sarımsağın verdiği rayiha ve yaydığı az koku bu tarifin püf noktası aslında. Kaynar suya 1 demet deniz börülcesini de ekleyerek 7-8 dakika haşlayın. Haşlandığını anlamak için 1 dal börülceyi sap kısmından tutarak çekin, rahatça çıkıyorsa olmuş demektir. Haşlanan börülceleri soğumaları için süzgeçe alın. Soğuyunca saplarından tutarak odunsu kısımlarından ayıkların ve bir kaseye alın. Sosu için ½ çay bardağı zeytinyağı, 1 çorba kaşığı beyaz üzüm sirkesi, 1 çorba kaşığı nar ekşsini ve pul biberi karıştırın. Ayıklanmış börülceleri sos ile iyice karıştırarak servis tabağına alın. Afiyet olsun.
__________________
|
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc. ForumDiyari.Net Tüm Hakları Saklıdır |
Sitemiz bir " paylaşım " sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabilmektedir.
Bu sebepten ötürü, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. Forumdiyari.Net hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. İllegal herhangi bir faaliyet gösterilmesi durumunda iletişim sayfası üzerinden ulaşıldığı taktirde mesaj, konu ya da resim en fazla 24 saat içerisinde silinecektir.
|