![]() |
|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Üyelik Tarihi: 22 Ekim 2022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Tıpkı ıstakoz gibi yengeç de canlı olarak satılır ve canlı olarak haşlanır. Ayıklama ve pişirme yöntemleri de aynıdır.
Aralarında tek bir fark vardır: Yengeç 12 dakikadan daha uzun süre haşlanmamalıdır. Sade olarak tüketilebilir. Fırın ve ızgara yöntemiyle pişirmeye uygundur. Lüks restoranlarda deniz ürünleri yemekleri arasında şık sunumlarla Yengeç tarifleri göz doldurur.
__________________
![]() |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions Inc. ForumDiyari.Net Tüm Hakları Saklıdır |
Sitemiz bir " paylaşım " sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabilmektedir.
Bu sebepten ötürü, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. Forumdiyari.Net hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. illegal herhangi bir faaliyet gösterilmesi durumunda iletişim sayfası üzerinden ulaşıldığı taktirde mesaj, konu ya da resim en fazla 24 saat içerisinde silinecektir.
|