ForumDiyari - Genel Forum Sitesi - Eğlence Forumu Sohbet


Geri git   ForumDiyari - Genel Forum Sitesi - Eğlence Forumu > Haber Dünyası > Spor Haberleri > Diğer Kulüpler
 
 
Seçenekler Stil
Alt 17 Ekim 2022, 07:11   #1
K.ATATÜRK
 
AsLaNbEy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 07 Temmuz 2022
Üye No: 1
Şehir: Mersin [ 33 ]
Cinsiyet: Bay
WebSite: www.forumdiyari.net
IRC: irc.forumdiyari.net
İlgi Alanım: vBulletin
Mesaj Sayısı: 6.347
Aldığı Beğeni: 230
Beğendikleri: 160
@AsLaNbEy
Standart Emre Belözoğlu'ndan antrenörlük kariyerinde tarihi başarı

Başakşehir'in İstanbulspor'u 2-0 mağlup ettiği maç ile antrenörlük kariyerindeki 30. galibiyete ulaşan Emre Belözoğlu, Mustafa Denizli'den sonra bunu en hızlı başaran isim oldu.
Başakşehir, sahasında İstanbulspor’u 2-0 mağlup etti. Bu zafer Emre Belözoğlu’nun kariyer başlangıcındaki müthiş performansı için de aynı zamanda yeni bir rekor demekti. Emre Belözoğlu, 49. Süper Lig maçında 30 galibiyete ulaşarak Mustafa Denizli’nin (41) ardından bunu en hızlı başaran 2. isim olarak tarihe geçti.

'Kazanmak güzel, yolumuza devam ediyoruz'

Emre Belözoğlu, İstanbulspor karşısında ilk yarı oynadıkları oyunu ikinci yarı parça parça sahaya sürdüklerinin altını çizerek, “Bugün kazanmak önemliydi. Geçen hafta Sivasspor maçından ders çıkardığımızı gösterdik. Oyunun ritmi 2 gün önce maç oynamamıza rağmen ilk yarı istediğimiz tempoda gitti. İkinci yarı ufak yorgunluklar oldu. Oyuncu kalitesi bizim altımızda olmasına rağmen organizasyon olarak yüksek bir takıma karşı oynadık. Onlar da bu ligde önemli işler yapacaklar diye düşünüyorum. İlk yarıdaki oyunu ikinci yarıda parça parça oynasak da onların da biz gibi pas hafızası olduğunu bildiğimizden baskıyı doğru yerde yaptık. İlk yarı net skor elde edebilirdik. Bunu beceremedik. İkinci yarı İstanbulspor’un oyuna ortak olduğu anlar oldu. Çalıştığımız organizasyon ile gol attık. Kazanmak güzel, yolumuza devam ediyoruz. Bu sene 19. maçımızda 13. galibiyeti aldık. Kolay rakamlar değil. Yalnızca tek mağlubiyet aldık. Ligde 3 gol yedik” açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe maçı öncesi Ndayishimiye şoku

Gelecek hafta Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak olan Başakşehir, İstanbulspor karşısında önemli bir fire verdi. Turuncu-Lacivertliler’in bu sezonki en formda isimlerinden biri olan, dün attığı iki golle takımını zafere taşıyan Ndayishimiye, Fenerbahçe maçında cezalı duruma düştü.

 


Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Akciğer kanserinde tedavinin başarı oranı yüzde 70'lere varıyor Rom Sağlık Haberleri 0 24 Kasım 2022 14:52
Türk bilim insanlarından büyük başarı: Filtre kahvenin kanserden koruyucu genetik şif Cimcime Sağlık Haberleri 0 06 Kasım 2022 13:28
Emre Akbaba'dan Vincenzo Montella'ya teşekkür AsLaNbEy Diğer Kulüpler 0 13 Eylül 2022 07:43
Emre Belözoğlu: Sonuna kadar yarışta olacağız AsLaNbEy Beşiktaş 0 13 Eylül 2022 07:23
zSohbetFm DJ-Emre YAYINDA.... PiSkOlOg ZSohbet-Fm 0 26 Temmuz 2022 22:52

Şu Anki Saat: 17:22

Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.

ForumDiyari.Net Tüm Hakları Saklıdır

Sohbet Bizimmekan Soyle Sohbet Manisa Sohbet

Sitemiz bir " paylaşım " sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabilmektedir. Bu sebepten ötürü, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. Forumdiyari.Net hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. İllegal herhangi bir faaliyet gösterilmesi durumunda iletişim sayfası üzerinden ulaşıldığı taktirde mesaj, konu ya da resim en fazla 24 saat içerisinde silinecektir.

5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır.
Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi yada kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir