ForumDiyari - Genel Forum Sitesi - Eğlence Forumu Sohbet


Geri git   ForumDiyari - Genel Forum Sitesi - Eğlence Forumu > Haber Dünyası > Spor Haberleri > Galatasaray
 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Kasım 2022, 07:20   #1
K.ATATÜRK
 
AsLaNbEy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 07 Temmuz 2022
Üye No: 1
Şehir: Mersin [ 33 ]
Cinsiyet: Bay
WebSite: www.forumdiyari.net
IRC: irc.forumdiyari.net
İlgi Alanım: vBulletin
Mesaj Sayısı: 6.347
Aldığı Beğeni: 230
Beğendikleri: 160
@AsLaNbEy
Standart Galatasaray'dan Cengiz Ünder görüşmesi

Yaz transfer dönemini oldukça aktif geçiren Galatasaray, mevcut yabancı kuralı nedeniyle sıkıntılar yaşarken uzun bir süredir gündeminde olan ve Marsilya'da Igor Tudor'un öncelikli tercihleri arasında yer almayan Cengiz Ünder için görüşmelerde bulunuyor.

Yaz transfer döneminde yaptığı hamlelerle dikkat çeken Galatasaray , şimdi de ara transfer için girişimlerini sürdürüyor. Galatasaray'ın öncelikli hedeflerinden biri de Marsilya forması giyen milli oyuncu Cengiz Ünder...

Yerli oyuncu ihtiyacı

Galatasaray, yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerin tamamını kullanmakta mevcut yabancı kuralının etkisiyle sıkıntılar yaşıyor. Yerli rotasyonundan da şu ana kadar istediğini alamayan Sarı-Kırmızılılar, takımdaki yerli oyuncu havuzunu genişletmek istiyor.

Kerem & Yunus beklentileri karşılayamadı

Galatasaray'da hücum hattının iki kanadında yerli isimler tercih edilerek sezona başlanmıştı. Fakat şu ana kadar Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün'den istenen verim sağlanmış değil.

Kerem Aktürkoğlu, bu sezon ligde 11 maça çıkarken 2 gol kaydetti. Yunus Akgün ise 9'una ilk 11'de başladığı 10 lig maçına 1 asistle skora katkı sağlayabildi.

Rota Cengiz Ünder

Yerli rotasyonundan istediği verimi sağlayamayan Galatasaray, yaz transfer döneminde olduğu gibi rotasını yine Cengiz Ünder'e çevirdi. Yaz aylarında Igor Tudor ile Marsilya'da bir geçiş dönemi yaşayan milli oyuncunun durumu şu anda daha da netleşmiş durumda.

Gözden düştü

Geçtiğimiz sezon Marsilya'da toplam 47 maça çıkan ve 13 gol, 5 asistlik performans sergileyen Cengiz Ünder, bu sezon Igor Tudor'un kurduğu yapıda öncelikl bir isim konumunda yer almıyor. Ligde 5'i ilk 11'de olmak üzere toplam 12 maça çıkan Ünder, 1 asist yapabildi. Şampiyonlar Ligi'nde ise 5 maçtan sadece 1'ine ilk 11'de başlarken toplam 155 dakika sahada kalabildi ve skor katkısı sağlayamadı.

Marsilya satışa hazır

Fransız basınında News365'in haberine göre Marsilya'da başkan Pablo Longoria, takım içindeki durumlara pek duygusal yaklaşan biri olmadığından bu sezon yapıda zorluk yaşayan Cengiz Ünder ile yollarını ayırmak istiyor. Finansal anlamda da çok rahat olmayan Marsilya'nın Cengiz Ünder'i satmayı planladığı belirtiliyor.

Galatasaray devrede

Marsilya, Cengiz Ünder ile yollarını ayırmak isterken Galatasaray, bu transferi Ocak ayında bitirmek adına girişimlerde bulunuyor. Özellikle Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bu transferin bitirilmesini talep ettiği aktarılmakta.

Görüşme doğrulandı

News365, çıkan söylentiler sonrası oyuncunun menajerlik ajansıyla iletişime geçerken buradan Türkiye'de büyük kulüplerle görüşme yapıldığına ilişkin bilgi aldı. Daha sonra Marsilya'ya yakın kaynaklardan ise Galatasaray ile yapılan görüşmelerin doğrulatıldığı aktarıldı.



Cengiz, teklife sıcak bakıyor

Fransız sitesi, Marsilya'da işler istediği gibi gitmeyen Cengiz Ünder'in 5 yıl önce Başakşehir'den Roma'ya transfer olarak ayrıldığı Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığını ifade ediyor.

Görüşmeler olumlu ilerliyor

News365, Galatasaray ile Marsilya arasındaki görüşmelerin olumlu ilerlediğini belirtti. Pablo Longoria'nın yaz aylarında 8.4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrolarına kattığı Cengiz'i ilerleyen süreçte bedelsiz kaybetmek istemediği ve büyük zarar yaşamadan satmaya istekli olduğu aktarılırken Galatasaray ile görüşmelerin de bu doğrultuda olumlu seyrettiği ifade ediliyor.

 

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bakan Soylu'dan 'telefon görüşmesi' göndermesi! "Takmış kafaya Cumhurbaşkanı olacak" AsLaNbEy Güncel ve Son Dakika Haberler 0 07 Ocak 2023 09:53
Galatasaray'dan, Cengiz Ünder ısrarı! AsLaNbEy Galatasaray 0 27 Ağustos 2022 07:41
Galatasaray'ın gözü yerli yıldızlarda! Cengiz Ünder... AsLaNbEy Galatasaray 0 26 Ağustos 2022 07:32
Cengiz Ünder transferinde sıcak gelişme AsLaNbEy Galatasaray 0 18 Ağustos 2022 06:29
Nwakaeme ve Cengiz Ünder bombası AsLaNbEy Galatasaray 0 17 Ağustos 2022 08:01

Şu Anki Saat: 07:44

Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.

ForumDiyari.Net Tüm Hakları Saklıdır

Sohbet Bizimmekan Soyle Sohbet Manisa Sohbet

Sitemiz bir " paylaşım " sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabilmektedir. Bu sebepten ötürü, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. Forumdiyari.Net hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. İllegal herhangi bir faaliyet gösterilmesi durumunda iletişim sayfası üzerinden ulaşıldığı taktirde mesaj, konu ya da resim en fazla 24 saat içerisinde silinecektir.

5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır.
Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi yada kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir