ForumDiyari - Genel Forum Sitesi - Eğlence Forumu Sohbet


Geri git   ForumDiyari - Genel Forum Sitesi - Eğlence Forumu > Haber Dünyası > Spor Haberleri > Galatasaray
 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Kasım 2022, 07:25   #1
K.ATATÜRK
 
AsLaNbEy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 07 Temmuz 2022
Üye No: 1
Şehir: Mersin [ 33 ]
Cinsiyet: Bay
WebSite: www.forumdiyari.net
IRC: irc.forumdiyari.net
İlgi Alanım: vBulletin
Mesaj Sayısı: 6.347
Aldığı Beğeni: 230
Beğendikleri: 160
@AsLaNbEy
Standart Galatasaraylı futbolculardan Beşiktaş maçı için galibiyet sözü!

Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Galatasaray'da teknik heyet ve futbolcular Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ile yemekte bir araya geldi. Kaptan Muslera ile beraber takımın iki yıldızı Icardi ve Mertens, Beşiktaş maçında galibiyet sözü verdi.
Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son mücadelesinde Fatih Karagümrük’ü deplasmanda 2-0 yenerek üç maçlık galibiyet özlemine nokta koyan Galatasaray ’da futbolcular cumartesi günü ezeli rakip Beşiktaş ile yapılacak derbi öncesi üç puan için söz verdiler. İşte ayrıntılar...

CİM BOM HÜCUM ÇALIŞTI

Süper Lig’in 13. haftasında derbi maçta cumartesi günü 20.00’de sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek Galatasaray, zorlu mücadelenin hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam etti. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki idman topla ısınmayla başladı. Daha sonra 5’e 2 pas çalışması yapan oyuncular taktik ağırlıklı çift kale maçla antrenmanı noktaladı. Sarı-kırmızılılar bugünkü idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

BİLETLER SATIŞTA

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadı’nda cumartesi günü Beşiktaş derbisinin biletleri bugün satışa çıkıyor. Bilet satışları, bugün 14.00’te, GS Bonus kart ve GS Mobile sahiplerine öncelikli olup; yarın 11.00’de sadece GS Logolu passolig kartlarına satılacak.

İŞTE GALATASARAY'IN KOZU

Aslan'ın derbi kozu, saha ve seyirci avantajı olacak... Sarı-Kırmızılılar, Süper Lig'de tam 5 sezondur Beşiktaş 'a iç sahada mağlup olmuyor. Bu periyotta 4 galibiyet 1 de beraberlik alan Cim Bom'un, özellikle Nef Stadı'na geçtiğinden beri ezeli rakibine karşı büyük üstünlüğü söz konusu. Yeni stadında Beşiktaş'ı 12 kez ağırlayan Galatasaray sahadan 8 kez galip ayrılırken, 2 mücadele berabere sonuçlandı, konuk ekip ise 2 kez kazandı. Aslan'ın attığı 19 gole, Kartal 9 golle cevap verdi. Sarı-Kırmızılı takımdaki hedef, işte bu başarı tablosunu, cumartesi günkü mücadelede de devam ettirebilmek.

OKAN HOCANIN İLK HEYECANI

Diğer taraftan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da antrenörlük kariyerinin ilk derbisine çıkacak olmanın heyecanı içerisinde. Daha önce Beşiktaş'a karşı Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor , Akhisarspor ve Başakşehir’in başındayken rakip olan Buruk, 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 yenilgi yaşadı. 49 yaşındaki çalıştırıcının tek galibiyeti ise Başakşehir'in teknik patronu olduğu dönemdeydi. Futbolculuk döneminde her iki devin formasını da giyen Okan Buruk açısından çok özel bir derbi akşamı yaşanacak.

GALİBİYET SÖZÜ

Sarı-kırmızılılarda önceki gün yapılan antrenman sonrası teknik kadro, oyuncular ve Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur yemekte bir araya geldiler. Sarı-kırmızılıların kaptanı Uruguaylı kaleci Fernando Muslera ile beraber Icardi ve Mertens gibi yıldız isimler Beşiktaş maçını kazanacaklarına dair Erden Timur’a söz verirken, “Bu maçın öneminin farkındayız. Galatasaray’a yakışan en iyi performansı ortaya koyacağız” ifadesini kullandıkları öğrenildi.

PRİM SÜRPRİZİ

Galatasaray’da Beşiktaş maçı için yönetim kesenin ağzını açma kararı aldı. Oyuncuların zafer için inancını gören idareciler derbinin kazanılması durumunda futbolculara özel prim verecek. Rakamı netleştirmeyen yönetim sonuca göre takıma jest yapacak. (Skorer)

 

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Beşiktaş, Vincent Aboubakar'a kavuştu! İmza için İstanbul'da... AsLaNbEy Beşiktaş 0 21 Ocak 2023 07:27
Beşiktaş için 1903'e kadar sayalım. SosiN Forum Oyunları 12 19 Kasım 2022 18:41
Rıza Çalımbay: “Güzel bir galibiyet aldık” AsLaNbEy Diğer Kulüpler 0 18 Ekim 2022 07:29
Beşiktaş'ta Serdar Saatçı için flaş iddia! Fenerbahçe ilgileniyor AsLaNbEy Beşiktaş 0 25 Ağustos 2022 07:24
Beşiktaş transfer haberi: Diallo için büyük kapışma AsLaNbEy Beşiktaş 0 19 Ağustos 2022 07:46

Şu Anki Saat: 01:41

Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.

ForumDiyari.Net Tüm Hakları Saklıdır

Sohbet Bizimmekan Soyle Sohbet Manisa Sohbet

Sitemiz bir " paylaşım " sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabilmektedir. Bu sebepten ötürü, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. Forumdiyari.Net hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. İllegal herhangi bir faaliyet gösterilmesi durumunda iletişim sayfası üzerinden ulaşıldığı taktirde mesaj, konu ya da resim en fazla 24 saat içerisinde silinecektir.

5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır.
Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi yada kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir