ForumDiyari - Genel Forum Sitesi - Eğlence Forumu Sohbet


Geri git   ForumDiyari - Genel Forum Sitesi - Eğlence Forumu > Haber Dünyası > Spor Haberleri > Trabzonspor
 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Kasım 2022, 07:11   #1
K.ATATÜRK
 
AsLaNbEy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 07 Temmuz 2022
Üye No: 1
Şehir: Mersin [ 33 ]
Cinsiyet: Bay
WebSite: www.forumdiyari.net
IRC: irc.forumdiyari.net
İlgi Alanım: vBulletin
Mesaj Sayısı: 6.347
Aldığı Beğeni: 230
Beğendikleri: 160
@AsLaNbEy
Standart Trabzonspor’un kozu Bakasetas

UEFA Avrupa Ligi’nde yarın ölüm kalım maçına çıkacak olan Trabzonspor’un Ferencvaros mücadelesinde gözler Bakasetas'ta olacak. Tüm grup maçlarında skor katkısı veren Yunan yıldız, takımı için elinden geleni yapacak.

Maçın hakemi açıklandı

Karadeniz devinin Ferencvaros ile oynayacağı maçın hakemi belli oldu. Kritik mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonu'ndan Harm Osmers yönetecek. Osmers'in yardımcılıklarını Robert Kempter ile Dominik Schaal yapacak. Dördüncü hakem ise Robert Schröder olacak.


Basın programı belli oldu

UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda Trabzonspor'un Ferencváros maçı öncesi antrenman ve basın toplantısı programları belli oldu. Bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde saat 18.00’de ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık antrenman gerçekleştirecek. Antrenman öncesi Abdullah Avcı ve oyuncumuz Trezeguet saat 16.00’da Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayacaktır.

30 bin bilet satıldı...

Bordo-Mavili ekibin, Ferencvaros ile oynayacağı mücadele öncesinde satışa çıkarılan biletlerin büyük bir kısmı tükendi. 200 ile bin 250 TL arasında değişkenlik gösteren 30 bin bilet satıldı. Geriye ise 8 bin civarında bilet kaldı.

Trabzon'da müthiş heyecan

Camp Nou, Wanda Metropolitano, Mestalla, Stadion Maksimir'den sonra Akyazı Stadı da dev bir organizasyona ev sahipliği yapacak. “Live the Dream” sloganıyla dünyanın birçok yerinde destekledikleri takımların stadyumlarında taraftarlara 11’e 11 gerçek bir futbol maçı deneyimini yaşatan Socios.com, şimdi de Bordo- Mavili taraftarlara unutulmaz bir fırsatın kapılarını açacak. $TRA Fan Token sahipleri, 19 Kasım 2022’de Akyazı Stadı’nda hakemler yönetiminde 11’e 11 maç yapacak. Başvurular socios.com üzerinden yapılacak.

Fırtına’nın kozu Bakasetas!

Bordo-Mavililer, Avrupa Ligi'nde bu sezon Ferencvaros, Monaco ve Kızılyıldız'ın yer aldığı grupta beklentileri karşılayamadı. 5 maçta yalnızca 6 puan elde edebilen Karadeniz devi, son haftaya girilirken, 3. sırada yer aldı. Abdullah Avcı'nın öğrencileri ise yarın 10 puanlı lider Ferencvaros ile kozlarını paylaşacak. Bordo-Mavililer kazanması halinde Monaco-Kızılyıldız maçında kendi işine yarayacak olan sonucun çıkmasını bekleyecek.


Avcı çok güveniyor

Fırtına'da ise gözler Anastasios Bakasetas'ta olacak. Yunan orta saha oyuncusu, tüm grup maçlarında skora katkı yaparken, 2 kez rakip fileleri havalandırıp, 3 de gol pası verdi. 29 yaşındaki oyuncu, bu mücadeleye de ekstra çalışmalar ile hazırlanırken, takımının zafere uzanması için elinden geleni yapacak. Zorlu maçta Avcı, öğrencisine çok güveniyor.

 


Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İşte Galatasaray'ın Beşiktaş derbisi kozu! AsLaNbEy Galatasaray 0 03 Kasım 2022 07:27
Kızılyıldız - Trabzonspor maç sonucu: 2-1 AsLaNbEy Trabzonspor 0 28 Ekim 2022 07:22
Anastasios Bakasetas: Trabzonspor beni çok değiştirdi AsLaNbEy Trabzonspor 0 30 Eylül 2022 07:30
Galatasaray ile TrabzonSpor 134. randevuda AsLaNbEy Galatasaray 0 27 Ağustos 2022 09:20
Trabzonspor-Kopenhag maç sonucu: 0-0 AsLaNbEy Trabzonspor 0 25 Ağustos 2022 07:14

Şu Anki Saat: 07:24

Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.

ForumDiyari.Net Tüm Hakları Saklıdır

Sohbet Bizimmekan Soyle Sohbet Manisa Sohbet

Sitemiz bir " paylaşım " sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabilmektedir. Bu sebepten ötürü, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. Forumdiyari.Net hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. İllegal herhangi bir faaliyet gösterilmesi durumunda iletişim sayfası üzerinden ulaşıldığı taktirde mesaj, konu ya da resim en fazla 24 saat içerisinde silinecektir.

5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır.
Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi yada kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir