ForumDiyari - Genel Forum Sitesi - Eğlence Forumu Sohbet


Geri git   ForumDiyari - Genel Forum Sitesi - Eğlence Forumu > Haber Dünyası > Spor Haberleri > Trabzonspor
 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Kasım 2022, 07:12   #1
K.ATATÜRK
 
AsLaNbEy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 07 Temmuz 2022
Üye No: 1
Şehir: Mersin [ 33 ]
Cinsiyet: Bay
WebSite: www.forumdiyari.net
IRC: irc.forumdiyari.net
İlgi Alanım: vBulletin
Mesaj Sayısı: 6.347
Aldığı Beğeni: 230
Beğendikleri: 160
@AsLaNbEy
Standart Ahmet Ağaoğlu'ndan şampiyonluk açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, beklentilere cevap verecek başarılara ulaşmak ve yeniden şampiyonluk için camiadan aldığı güçle çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin, havaalanına büyütülmesi için kamulaştırılacağı yönündeki tartışmalar üzerine açıklama yaptı. Ağaoğlu, “Kulübümüzün Divan Başkanlık Kurulu’nun 52. Olağan Genel Kurulu'nun yapıldığı 29 Ekim 2022 günü, Trabzonspor Denetim Kurulu Başkanı Mahmut Ören’in imzasını taşıyan 25.10.2022 tarihli Denetim Kurulu Raporu'nun 10. maddesinde yer alan 'Trabzonspor tesislerinin yeni havaalanı planı dışında tutulması için Divan Kurulu öncülüğünde yoğun lobi çalışması yapılmalıdır' ifadesi ve genel kurula katılan bazı üyelerin, kamulaştırma ile yeni tesisler yapılabileceğini savunması üzerine, birçok kulübün gıpta ile baktığı ve Trabzonspor’umuzun korunması gereken menfaatleri için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin kamulaştırılmaması gerektiği yönünde beyanda bulundum.

Bu beyanlarımın basın yayın kuruluşlarında haberleştirilmesi üzerine, aynı gün üst düzey kamu yetkililerinin tarafıma verdiği resmi bilgilerden; Bakanlığın, havaalanının kuzeyine doğru yani tesisleri etkileyen bir çalışma ve kamulaştırma olmadığını, havaalanı terminallerinin günün ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde apronun doğusuna ve batısına doğru genişletme çalışmalarının söz konusu olduğu ifade edilmiştir. Bunun üzerine yine aynı gün camiamızın sağlıklı bilgilere ulaşması için kulübümüzün resmi sitesinden yeni bir açıklama yapılmıştır.

Trabzonspor’umuzun menfaatleri için kamuoyunu bilgilendirme adına yapmış olduğumuz söz konusu açıklamaya başka anlamlar yüklemek sağlıklı bir bakış açısı değildir. Çok iyi bilinmelidir ki, Trabzonspor resmi sayfalarında kulüp adına yayınlanan duyurular ve beyanlar, altında imzası olsun ya da olmasın, kulüp başkanının beyanlarıdır. Yasalar ve yönetmelikler karşısında da bu şekilde değerlendirilmektedir" ifadelerini kullandı.

Başkan Ağaoğlu, camiadan aldığı güçle çalışmalarına devam edeceğini belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Değerli Trabzonspor camiası, göreve geldiğimiz 2018 yılından beri Trabzonspor’umuza şampiyonluk hedefi koyan ve şampiyonluğu yaşatan bir başkan olarak, UEFA Avrupa Ligi’nde, Süper Lig ’de ve Ziraat Türkiye Kupa’sında beklentilerinize cevap verecek başarılara ulaşmak ve yeniden şampiyon olmak için sizlerden aldığım güçle çalışmalarıma devam edeceğim."

İHA

 

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kılıçdaroğlu'ndan tek cümlelik EYT açıklaması AsLaNbEy Güncel ve Son Dakika Haberler 0 29 Aralık 2022 07:47
Karamollaoğlu'ndan dikkat çeken 'laiklik' açıklaması! AsLaNbEy Güncel ve Son Dakika Haberler 0 30 Ekim 2022 17:49
UAEA Başkanı'ndan Zaporijya açıklaması: Her an bir şey olabilir, ateşle oynuyoruz AsLaNbEy Güncel ve Son Dakika Haberler 0 22 Eylül 2022 12:23
Kılıçdaroğlu'ndan anket ve 6'lı masa açıklaması! Akşener'in o çıkışına da yanıt verdi AsLaNbEy Güncel ve Son Dakika Haberler 0 22 Eylül 2022 12:23
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den transfer açıklaması! AsLaNbEy Beşiktaş 0 10 Ağustos 2022 06:06

Şu Anki Saat: 15:07

Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.

ForumDiyari.Net Tüm Hakları Saklıdır

Sohbet Bizimmekan Soyle Sohbet Manisa Sohbet

Sitemiz bir " paylaşım " sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabilmektedir. Bu sebepten ötürü, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. Forumdiyari.Net hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. İllegal herhangi bir faaliyet gösterilmesi durumunda iletişim sayfası üzerinden ulaşıldığı taktirde mesaj, konu ya da resim en fazla 24 saat içerisinde silinecektir.

5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır.
Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi yada kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir