ForumDiyari - Genel Forum Sitesi - Eğlence Forumu Sohbet


Geri git   ForumDiyari - Genel Forum Sitesi - Eğlence Forumu > Haber Dünyası > Spor Haberleri > Trabzonspor
 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Kasım 2022, 07:59   #1
K.ATATÜRK
 
AsLaNbEy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 07 Temmuz 2022
Üye No: 1
Şehir: Mersin [ 33 ]
Cinsiyet: Bay
WebSite: www.forumdiyari.net
IRC: irc.forumdiyari.net
İlgi Alanım: vBulletin
Mesaj Sayısı: 6.347
Aldığı Beğeni: 230
Beğendikleri: 160
@AsLaNbEy
Standart Trabzonspor-Ferencvaros maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu’ndaki son maçında Ferencvaros’u konuk edecek. Abdullah Avcı yönetimindeki Bordo-Mavililer, kazanması halinde Monaco-Kızılyıldız maçında kendi işine yarayacak olan sonucun çıkmasını bekleyecek. Fırtına için hayati derecede önemli olan 90 dakika öncesi "Trabzonspor-Ferencvaros maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor gruptan nasıl çıkar?" sorularının yanıtları da merak konusu. Trabzonspor-Ferencvaros muhtemel 11'ler ve karşılaşma öncesi detaylar haberimizde.

Trabzonspor , Avrupa'da kader maçında... Bordo-Mavililer, Avrupa Ligi'nde bu sezon Ferencvaros, Monaco ve Kızılyıldız'ın yer aldığı H Grubu'nda beklentileri karşılayamadı. 5 maçta yalnızca 6 puan elde edebilen Karadeniz devi, son haftaya girilirken 3. sırada yer aldı. Abdullah Avcı'nın öğrencilerinin 10 puanlı lider Ferencvaros'u devirmekten başka çaresi yok. Bordo Mavililer kazanması halinde Monaco-Kızılyıldız maçında kendi işine yarayacak olan sonucun çıkmasını bekleyecek.

Trabzonspor-Ferencvaros maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde bu akşam oynanacak Trabzonspor-Ferencvaros maçını Alman hakem Harm Osmers yönetecek. TSİ 20.45'te başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak karşılaşmanın canlı skor takibi ile tüm detayları haberimizde olacak.

Trabzonspor-Ferencvaros muhtemel 11'ler:

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Gbamin, Hamsik, Bakasetas, Djaniny, Trezeguet, Umut Bozok

Ferencvaros: Dibusz, Wingo, Mmaee, Botka, Paszka, Vecsei, Laidouni, Zachariassen, Marquinhos, Mercier, Ryan

Trabzonspor gruptan nasıl çıkar?

UEFA Avrupa Ligi’nde Trabzonspor’un yoluna devam etmesi için kazanması yetmiyor. Gruptaki diğer maçta da Monaco’nun Kızılyıldız’a takılması gerekiyor. İşte ihtimal hesapları...

● 2.’lik için Trabzonspor’un Ferencvaros maçından mutlaka galibiyet çıkarması şart. Kızılyıldız da Monaco deplasmanından puan çıkartmalı.

● Trabzonspor’un son maçta berabere kalması durumunda, grup üçüncülüğü yani Konferans Ligi bileti garanti gibi gözüküyor.

● İki maçın da berabere bitmesi halinde, bu maçlarda atılan goller önem kazanacak. Trabzonspor’un Kızılyıldız’la averajı eşit ancak attığı gol daha fazla.

● Hem Trabzonspor’un hem de Kızılyıldız’ın son maçlarını kaybetmesi durumunda, puanlar eşit olacağı için son maçlardaki skora göre genel averaja bakılacak.

Akyazı’da hedef 3’te 3

Bu sezon Süper Kupa Finali dahil 19 resmi maça çıkan Trabzonspor, 6 yenilgi aldı. Bu yenilgilerin tamamı deplasmanda yaşandı. Fırtına evinde ise bambaşka bir görüntü sergiliyor. Süper Lig’de tam 30 maçtır Akyazı’da bileği bükülmeyen Bordo-Mavililer, Avrupa’da da paralel bir performans gösterdi. UEFA Avrupa Ligi’nde taraftarı önünde çıktığı Monaco ve Kızılyıldız maçlarını kazanan Karadeniz ekibi, bugün 20.45’te başlayacak kritik maçta Ferencvaros’a da aynı tarifeyi uygulamak istiyor. Akyazı’daki son Sivasspor karşılaşmasında yaklaşık 21 bin taraftarı Fırtına’yı desteklerken, bu maç için satılan bilet sayısı kombinelerle birlikte 30 bin seviyesinde. Trabzonspor, pazar günü ise ligde bu kez Konyaspor’u Akyazı’da konuk edecek.

Fırtına’da 5 eksik

Deplasmandaki Monaco maçında kırmızı kart gören ve 3 karşılaşmadan men cezası alan Maxi Gomez, bugün forma giyemeyecek. Sakatlıkları süren Dorukhan, Visca, Serkan ve Emrehan Gedikli de kadroda yer almayacak. Ligde cezalı olan Yusuf Yazıcı, Ferencvaros mücadelesinde kadrodaki yerini alabilecek.

Ferencvaros çok rahat

UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda 5. maçlar sonrası liderliği garantileyen Ferencvaros, bugünkü 90 dakikaya oldukça rahat çıkacak. Macaristan ekibinde teknik direktör Cherchesov, kadroda rotasyona gidebilir. Ferencvaros’ta önemli eksikler de bulunuyor. Civic, Traore, Gojak ve Auzqui sakat. Besic cezalı. Boli’nun durumu belirsiz.

Trabzonspor’un 147. maçı...

Fırtına, bu akşamki karşılaşmayla birlikte Avrupa’da 147. maçına çıkacak. Geride kalan 146 maçta 52 galibiyet, 37 beraberlik ve 57 yenilgi alındı. Bu maçlarda rakip fileleri 188 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde ise 203 gol gördü. Trabzonspor, Avrupa Ligi’nde ise oynadığı 92 maçta 35 galibiyet, 32 beraberlik ve 35 yenilgi elde etti.

Umut Bozok siftah peşinde

Trabzonspor formasıyla Avrupa 1, ligde 2 golü bulunan Umut Bozok, bunların tamamını deplasmanda kaydetti. Geçtiğimiz sezonun gol kralı, bugün Akyazı’da siftah peşinde. Ferencvaros deplasmanındaki ilk maçta rakip fileleri havalandıran Umut, kart cezalısı Gomez’in yokluğunda Fırtına’nın en önemli hücum kozu olacak.

 


Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Survivor bu akşam var mı? Survivor yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? 27 Ocak 2023 TV8 ForumDiyarı Magazin Haberleri 0 27 Ocak 2023 19:39
Dokuz Oğuz dizisi hangi kanalda, ne zaman başlayacak? Dokuz Oğuz dizisinin konusu ned ForumDiyarı Magazin Haberleri 0 23 Ocak 2023 18:23
Kısmetse Olur ne zaman, saat kaçta? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü hangi kanalda yayınlanı Rom Magazin Haberleri 0 10 Ocak 2023 18:22
Kısmetse Olur 2022 ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Heyecan dorukta! 12 Aralık 20 eLsaa Magazin Haberleri 0 12 Aralık 2022 19:43
AY TUTULMASI CANLI İZLE: Kanlı Ay tutulması ne zaman, saat kaçta? 8 Kasım Ay tutulmas Rom Dünyadan Haberler 0 08 Kasım 2022 18:21

Şu Anki Saat: 09:43

Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.

ForumDiyari.Net Tüm Hakları Saklıdır

Sohbet Bizimmekan Soyle Sohbet Manisa Sohbet

Sitemiz bir " paylaşım " sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabilmektedir. Bu sebepten ötürü, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. Forumdiyari.Net hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. İllegal herhangi bir faaliyet gösterilmesi durumunda iletişim sayfası üzerinden ulaşıldığı taktirde mesaj, konu ya da resim en fazla 24 saat içerisinde silinecektir.

5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır.
Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi yada kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir